Eli, tässä on ensimmäinen LC:ni. Ensimmäisen kuvan laatu on hyvä, muut on sitten normaaleja 8D Ja älkää välittäkö jos kuvat tai tekstit jotenkin menevät pikkusen reunoille tms. Tosin noi tekstit ovat jotenkin oudot, voitte kertoo vinkkei et miten sen sais sillee hyvin ;<

 

  Photobucket
"Hyvää joulua kaikille", isäni toivotti. Tänään olisi joulu, tuo odotettu juhla! Pienenä poikana sain lahjaksi aina semmoisia pieniä autoja. Viime vuonna sain niitä autoja. Vanhempani eivät tajua etten ole enään mikään pikkupoika! Minulla on niitä lähes neljäsataa, kaikki erilaisia. Lukuunottamatta muutamia poikkeuksia.
Photobucket
Tässä olen minä. Sättimässä televisiota, nimittäin uusi televisio oli huono. Meni rikki heti ensimmäisen katsomisen jälkeen, tosi ärsyttävää! Mutta olimme niin rikkaita, että joku pieni ja halpa televisio ei haittaisi mitään jos semmoinen menisi rikki. Ostaisimme kahdeksan tonnin taulutelkkarin, yeah. Siinä vasta naapurin ihmisillä katseltavaa.
Photobucket
Istuimme joulukuusen lähistöllä ja lauloimme joululauluja.. Talossa leijaili piparin tuoksu. Joulun tuoksu. Joulukuusen alla oli paljon lahjoja, suurin osa tietysti minulle. Olimme rikkaita. Vilkaisin sivusilmällä kuusen alle, ja näin siellä jonkun robotin ja jonkun ihmeelisen kivitytön.. arght! Ei kai ne ole minulle?
Photobucket
Sitten elämäni paras lahja. Isäni pyysi minua istumaan lattialle, ja isäni kertoi: "Tässä on yksi joululahjoistasi. Haluat varmasti tietää sen, joten kerrompa. Olemme äitisi kanssa suunnitelleet, että sinä saisit muuttaa omaan kotiin. Se on Tammilaaksossa, mutta voimmehan me aina tulla käymään.." Tässä vaiheessa minä kiljaisin, ja hyppelehdin."OMA TALO OMA NAINEN OMA AUTO .." 
Photobucket
Isäni veti taskustansa 4800 simoleonin shekin, ja antoi sen minulle. "Viemme sinut tänään tontillesi, ja tällä rahalla pääset alkuun." Olin ihan shokissa." Wow, melkeen viis tonnii!" Viisituhatta simoleonia. Niin iso määrä, ja minulle! Sillä saa varmaan tehtyä tosi hienon kartanon ja aah.. toivottavasti lähes viisi tuhatta euroa riittää siihen.
Photobucket
Äitini tuli luokseni ja purskahti raikuvaan itkuun. Häntä varmasti pelotti, miten tulisin pärjäämään yksin suuressa maailmassa.
Photobucket
"Mi-minä vien s-sinut sitten tontillesi.. Olet jo iso poika, toivottavasti pärjäät sitten.." Katselin äitiäni melkein nauraen. Tuo aikuinen nainen, joka ei ikinä itke, itkee siitä kun minä pääsen omaan taloon!
Photobucket
Halasin äitiäni, ja ilmoitin että olisin valmis kyllä muuttamaan. Pakkaisin vain tavarani ja sitten olisin valmis. Odotin muuttoa niin innoissani, etten edes malttanut hyvästellä isääni. Mutta äiti sitten sanoi että minun pitäisi hyvästellä isäkin. Ja synttäreitäkin odotan ihan innoissani. Pidän ilmapalloista ja siitä mansikkakakusta, nams! Ja Vatserin karkeistakin. Niitä on minun synttäreilläni ollut todella usein.
Photobucket
Äiti sanoi että tontilla olisi jo kaikki valmiina. Minun ei tarvitsisi pakata. Hyvästelin isäni, ja hyppäsin punaiseen autoomme. Se oli uusi, kiiltävä ja hyvä. Matkalla käytäisiin eräässä paikassa, missä vietettäisiin synttäreitäni. Kasvaisin aikuiseksi. Sitten käytäisiin myös parturissa, leikkuuttamaan hiukseni. Tammilaaksoon sitten oli 7 tunnin ajomatka, huhhuh. Äitini lupasi tulla viikon sisällä muutosta käymään, toivoen että olisin löytänyt ja upean ja viehkeän naisen itselleni. Pitää katsoa miten käy. Olin onnellinen. Mutta en tiennyt, mitä tulee olemaan edessä. Sitten enään en olisi onnellinen.. Nimittäin. Saatte tietää ykkösosassa mitä tulee tapahtumaan! :D

 

 

Tässä tämä prologini. Eli siis ensi osa on ykkösosa, ja sen osan saatte joskus :D Kommenttia oikeesti. Haluun tietää et kuinka moni lukee tätä. Ees lyhyt "Luin tän osan" -toteamus riittää. Osat kyllä tulee olemaan pidempiä. Mutta, muistakaa kommentoida! No hei ja muokkailin tätä hieman ja huomasin että tää tosiaankin on tylsä 8D mut hei oikeesti kommentoikaa ja sanokaa ett mikä on pielessä, mut huomasin että kirjoitin MINÄ muodossa. Osissa sitten kirjoitan hän muodossa. Osat tulevat olevaan jännittävempiä, toivottavasti. Ja voitte ehdotella tosiaankin niitä juonenkäänteitä, itte ku en oikeen keksi hirveesti, mutta mulla on tässä mielessä nyt muutama juonenkäänne mitä aijon nyt tähän 1-2 osiin laittaa. Mutta teen nuo osat vain jos tällä on lukijoita! Ihan turhaan en tätä tee.