Nohei taas kullannuput olete rakaita minule älkä välittäkä siten jos teksitäs on vihreitä sehä haita ei? ..ei vaan moi:) Eli taas sitä päästiin uuten osaan, satuin ottamaan kuvia. Ja kuvia on sitten 70+ Hmmm. NIIN JA KUVAT ON HIEMAN ERIJÄRJESTYKSESSÄ!.. tai siis jossain saattaa olla päivä ja sit on ilta sit taas päivä. Nimittäin mun pitää aina uudelleennimetä kuvat ja blah en aina muista missä järjestyksessä otin kuvat.. mut eipä sitä huomaa. Ja anteeks muutamassa kuvassa seinät on alhaalla.. taino tässä ekassa kuvassa jo näkyy vessaan. Mutta, OSAAN.

Photobucket
Kiihkeän itkuhetken jälkeen ryhdistäydyin ja heitin pöydällä olevat roskat roskiin. En ikinä alentuisi itsemurhaan. Lupasin vanhemmilleni, että hankkisin isona perheen ja tömisteleviä taaperoita talooni. Ja lupauksenhan minä pitäisin. Varsinkin vanhemmilleni tehdyn lupauksen. Eli se merkitsee sitä, että on aika etsiä nainen.
Photobucket
Mutta oli kuin olikin ilta, ja päätin sitä ennen nukkua sikeästi.
Photobucket
Taloani olin laajentanut hieman vähäisillä varoillani, ja tälläinen se on. Sisältä siellä on vain seinää ja tälläistä, ei ollut varaa tapetteihin ja lattioihin eikä tosiaankaan huonekaluihin. Olisin halunnut taulutelkkarin.
Photobucket
Aamuhämärässä otin jääkaapista Virtsa Pusikon tuottaman Viriseekö? -mehua.
Photobucket
Ja eh, ranteeni on kierretty ympäri ja katkaistu.. no ei, vitsailin. Mutta hyvää tämä mehu on, vaikka pieni sivumaku on. Hmm.
Photobucket
Aamuauringon noustessa kimppakyytini tuli. Eh, ei ollut auto kenties ihan uusinta mallia? Mutta pääasia kunhan pääsin töihin ja rahaa virtaisi. Haluan jo saada sen ihanan talon, haaveilen jo sitä.
Photobucket
Töistä tullessa aurinko oli jo laskenut hieman, ja autossa noustessani muistin, että eräs Cirmores(mun toisesta LC:stä) oli hypännyt kaaraan mukaan.
Photobucket
Kuskilla näyttää olevan jalat aika suorassa. Mutta Cirmores astahti autosta ulos, ja hyvästelin sen heti koska vieraitahan tässä ei kaivata. Naisia. Tuokin oli nainen mutta ei sopiva. Sonnirengas hänelläkin.
Photobucket
(seinät alhaalla, i know) Laskutkin täytyy aina joskus maksaa. Ja maksoin ne, rahaahan oli silti muutama tonni.
Photobucket
Kävin suihkussa ja torkuin pienet torkut. Sitten lähdin kävelemään kohti Tammilaakson kaupunkia! Joku mies taisi stalkata mua. Oh no.
Photobucket
Naisia, toi punahiuksinen taitaa olla aika väkivaltanen kun toista on lasilla kumauttamassa;<
Photobucket
Lisää nais.. Uaaha, mies! Mitä se tekee tiskin takana? Naisia siellä kuuluu olla. Ruma vieläpä.
Photobucket
"Hei, saisinko kaljalasin?" kysäisin tiskin takana olevalta naiselta. "Hetki vain poju" Railaksi esittäytynyt nainen sanoi. Täytyi saada juomista. Halusin juoda humalahakuisesti. Miksi juuri minun vanhempani? Elämä ei ole reilua!
Photobucket
Raila pisti kaljan eteeni ja olin juuri kurottamassa sitä kädellä, jonka ranteeseen oli ilmestynyt mystisiä arpia.
Photobucket
Jasmiinankukka Kuisma nappasi mukin suoraan edestäni! Huusin hänen peräänsä jotain mutta hän ilmeisesti ei kuullut. "Hei.. Raila? Toi yks ämmä vei mun KALJAN" Huoh, hänkään ei kuunnellut. Lähdin ulos ja mietin kuumeisesti toista paikkaa.
Photobucket
Ulos astuessani katseeni kohdistui puhelimeen.
Photobucket
Voisin soittaa taksin niin ei tarvisi kävellä.
Photobucket
Nainen.. teini-ikäinen tosin. Päätin lähteä kävellä tepustelemaan kohti seuraavaa paikkaa, josko sieltä löytyisi lapsikone.. nainen.
Photobucket
(joo tässä siis on päivä) Keinotekoinen valo sokaisi minut. Käännyin ympäri ja avasin oven. Ovea piti vähän renkuttaa jotta se avautui, ja samalla puisesta ei-hiotusta ovenkahvasta tuli tikku käteeni. Ouch.
Photobucket
Sisällä, yläkerrassa oli joku automaatti. Laitoin rahan sisälle, painoin nappulaa ja sain käteeni Sokian uusimman puhelimen, vau!
Photobucket
Näin hieno se on.
Photobucket
Alakerrassa istahdin pokerinpeluupöytään ja heitin kortit hienosti ilmaan ja toisella kädellä otin ne kiinni. Siitäpä näki kuinka hyvä olen. Tosin seuraa ei löytynyt koko reissulta, ja palasin kotiin.
Photobucket
Tässä on pienenpieni laajennos taloon, ja tällänenhan tämä on kun ei löydy rahaa.
Photobucket
"Ei.. ei voi olla totta!" Roskiksessa oli valkoisia, paksuja matoja. "HYI HELVETTI, KUKA HELVETTI NÄMÄ TÄNNE ON LAITTANUT?!"
Photobucket
Aivastin kovan ja äänekkään aivastuksen ja räkäsin samalla käsilleni. Paperia ei ollut, joten kylmänviileästi pyyhin kädet farkkuhousuihini. Sitten myöhemmin kyllä ostan pesukoneen, ihan pakko.
Photobucket
Soitin ennustajaeukolle, ja hän tuli kymmenen minuutin päästä."Moi saisinko naisen sellasen komeen muttei miehekkään ja sit se tykkää vauvoista.." Nainen pudisti päätään ja vastasi karhealla, mutta ystävällisellä äänellä: "No riippuu ja roikkuu ihan siitä paljonko lykkäät mania tähän käteen" Hän laittoi kätensä eteeni. Siihen laitoin jotain päälle 200 simeleonia ja nainen sanoi: "Tällä et saa mitään!" (anteeks muuten tässä ei ole vielä taloa laajennettu:D)
Photobucket
"WOOHOO I AM COMING!" Huusi nainen yläilmoista :D
Photobucket
"WTF"
Photobucket
Dumppasin naisen ja pyysin uutta, järkevää ja viisasta naista. "Nyt enemmän rahaa." Tertuksi esittäytynyt nainen vastasi. Käteen laitoin siltikin alle sata simeleonia, ja tälläinen vanhus tuli.
Photobucket
"Moi kultsi, mennäänks sisälle?" .. poishushus vanhus!
Photobucket
"NYT PLIIS HIENO EIKÄ TOLLASTA VANHUSTA NIINKU SÄ.. SALLA.." Ei ollut ketään Sallaa mutten halunnut pahoittaa ennustajaeukon mieltä. "Tässä tonni."
Photobucket
Hei, tässä ihan suht.koht kaunis nainen! Katsotaan, voisiko tästä syntyä jotain. Nainen kertoi olevansa Regina Jantunen, ja oli ylioppilas, mutta mitäpä tuo.
Photobucket
"Regina, nimesi on jotain niiin ihanaa aivan kuin silmäsi.." Yritin saada Reginan ihastumaan minuun. Puhuin hänelle yöpuvussa, joka oli tosi seksikästä kun sixbäckini näkyi.
Photobucket
Tälläinen hänen sivuprofiilinsa on. Ei onneksi mitään koukkuneniä, koukkunenäisiä lapsia tullaan kiusaamaan koulussa.
Photobucket
"Mitä te siinä naureskelette, mullekko työ nauratte, häh?" Terttu hinkkasi palloaan sienellään pienin vedoin. Regina tuntui olevan kivaa seuraa, joten kutsuin hänet sisälle.
Photobucket
"Sulla on tosi ihana asu", puhelin Reginalle. Mutta sitten Reginan piti lähteä kotiin, ja minä menin nukkumaan. Väsytti.
Photobucket
Nukuin tyhjässä huoneessa sikeästi nähden unta minusta, minusta ja minun sixbäckistä. Näin samalla painajaisia. Nenistä. Mutta en halua puhua siitä sen enempää, niin hirveitä ne ovat.
Photobucket
Aamulla kimppakyyti tuli ja täytyi nousta taas rämään autoon. Millonkohan tulisi hienompi auto, ei tällä viitsi kulkea joka päivä!
Photobucket
Ruosteinenkin se on.
Photobucket
Sitten tulinkin töistä ja soitin Reginalle. "Öö moi, Jake tässä. Tulisitko käymään täällä meillä, viimeksi oli niin hauskaa?" Regina mietti hetkisen ja totesi: "Kyllä mä tuun, hetki vain kun puen." Suljin puhelimen ja kävin vessassa.
Photobucket
Sinä aikana Regina olikin tepastellut pihaamme ja kun asuin pihalle, naamaani lensi tyyny. Vai että tyynysota? Kelpaa, olen nimittäin hyvä mättämään sellaista sarjaa..!
Photobucket
Tyynyleikin jälkeen vain katselimme toisiamme. Mieltäni kihersi ajatus, joka liittyisi tulevaisuuteeni. Tulisiko tämä nainen vaimokseni, suostuisiko hän hankkimaan lapsia? Toivottavasti.
Photobucket
Olin kääntyvinäni ympäri mutta käännähdin nopeasti toiseen suuntaan ja kutitin Reginaa. Hän kikatti tosi söpösti mielestäni. Ihankuin pieni lapsi, tai joku teini-ikäinen tyttö. Söpöä silti.
Photobucket
Sitten halailimme siinä hetkisen. Se oli ihana hetki. Hän oli niin lämmin.. ja hellä.
Photobucket
Kävin taas vessassa ja Regina seurasi. "OOH OMPA SULLA SIXBÄCKI JA RINTAKARVAT, KOMEETA" Nolostuin.
Photobucket
Ulkona taas katseeni kohdistui noihin kahteen palloon jotka edessäni pomppivat. Mmmh. "Jake, mihin sä oikein katot?" Regina kysyi hymyillen. "Eeiku tossa paidassa vaan katoin et lukeeko siinä jotain .. tai jotain.." Punastuin ja käänsin katseeni toisaalle.
Photobucket
"Kuule, minä olen ajatellut. Haluaisitko muuttaa tänne?" Hermostuin ja purin huultani kunnes Regina vastasi. "Oi Jake, kylläkylläkyllä!"
Photobucket
Regina kasvoi nuoresta-aikuisesta ihan kunnon aikuiseksi, ja hän kaipasi muodonmuutosta. Hän toi mukanaan 17 000 simppaa jolla remontoimme talon parempaan uskoon.
Photobucket
Hän päättikin jatkaa rumavaate -linjalla ja tuollasen takin veti päälleen. Hän saisi ehdottomasti ostaa uuden asukokonaisuuden, minä voisin ostaa sen hänelle lahjaksi ettei hän loukkaantuisi siitä, että ilmoittaisin hänen asunsa rumaksi.
Photobucket
Päättipä Regina silti käydä peilin edessä, ja veti hiukset taakse pannalla. Kauniin väriset silmät hänellä. Tästäpä näettekin pienen palan vessaan, koska ovi on auki. (jäi bugii 8<)
Photobucket
Tässä uutta taloa. Keittiö.
Photobucket
Eteinen,ja nyt mennään sellaiseen oveen joka on äärimmäisenä vasemmalla. Sitä ei näy kuvas.
Photobucket
Pieni workroom, ompelukone ja maalaustaulu.
Photobucket
Kaksi tuolia opiskeluhuoneesta. Oikealla puolella on kirjahyllyt ja noitten tuolien vastapäätä telkkari.
Photobucket
Keskeneräisestä makuuhuoneesta sänky.
Photobucket
Regina rupesi tekemään itselleen ruokaa riuskasti sekoittaen. Ruoka lensi ympäri huonetta.
Photobucket
(joonää kuvat meni toisinpäin:D)Hän pilkkoi omenoita ja porkkanoita ja kaikkea kasviksia ja hedelmiä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Näin tämä nainen syö. Taisi jo ilmetä, että Regina on sottapytty...?
Photobucket
Ja keittiöstä toinen kuva. Tännekkin vielä tulee jotain piristystä, kunhan Reginakin saa töitä ja rahaa tulee edes jonkin verran.
Photobucket
+ sieltä 'opiskeluolkkarista' kuva.
Photobucket
Työt tulivatkin hakemaan minua. Näen aina joskus painajaisia tuollaisista nenistä niinkuin kuskilla on. Koukkunenä.
Photobucket

Illalla sitten tulin töistä, ja sisälle astuessani järkytyin..

 

Tähän päätetäänkin tämä osa. Elisiis kuvat oli kuin olikin aika oudossa järjestyksessä aina vähän väliä, mutta niin se aina menee. Toivon kommentteja, lyhyt "luin osan" -kommenttikin riittää. Haluan nimittäin tietää, kuinka moni on tätä seuraamassa.